okładka

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego.

Mitek, Marta Red., Leszczyński, Krzysztof Red.

Rok wydania: 2014.

Żywienie człowieka, Technologia, Rośliny, Przetwory owocowo-warzywne

dostępne:

1 z 1

Autor
Mitek, Marta Red.
Leszczyński, Krzysztof Red.
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego.
ISBN
9788375835762
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2014.
Objętość
345 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywienie człowieka
Technologia
Rośliny
Przetwory owocowo-warzywne
Słowa kluczowe
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788375835762
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2014.
300
%a 345 s. ; %c 24 cm.
650
%a Żywienie człowieka
650
%a Technologia
650
%a Rośliny
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Mitek, Marta %e Red.
700
%a Leszczyński, Krzysztof %e Red.
920
%a 9788375835762

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 062739
Sygnatura: 62739/1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane